Τρίτη 24 Απριλίου 2012

SEX & THE CITY:τα μυστικά του μακιγιάζ τους!


 
Ζηλεύεις την επιδερμίδα της Κάρι, τα λαμπερά μαλλιά τη Μιράντα και το απαλό δέρμα της Σάρλοτ και θα ήθελες να ξέρεις τα μυστικά τους; Διάβασε παρακάτω πώς τα διάσημα κορίτσια του "Sex and the City" καταφέρνουν να είναι πάντα τόσο όμορφες και λαμπερές!


Τα μυστικά της Κάρι (Sarah Jessica Parker): Πώς καταφέρνει η  τηλεοπτική Κάρι Μπράντσο(Carrie Bradshow) να έχει πάντα τόσο υπέροχη αψεγάδιαστη επιδερμίδα; Κάν’το όπως η Κάρι και επίλεξε ένα μέηκ-απ που ταιριάζει απόλυτα στον τόνο της επιδερμίδας σου (ούτε πιο ανοιχτό ούτε πιο σκούρο), για μεγάλη κάλυψη αν το δέρμα σου είναι λιπαρό, σε υγρή μορφή αν έχει ξηρό δέρμα και σε μορφή κόμπακτ αν έχεις μικτή επιδερμίδα. Αν είναι ξανθιά όπως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, βάλε λίγο ρουζ σε ροζ απόχρωση στα μαγουλάκια  σου στο μέτωπο και χωρίς καθόλου κόπο είναι έτοιμο το μακιγιάζ σου!
 
 
Τα μυστικά της Σάρλοτ (Kristin Davis): η τηλεοπτική Σάρλοτ δεν παραλείπει ποτέ να καθαρίζει το προσωπάκι της καθημερινά (πρωί - βράδυ) ακολουθώντας τη γνωστή σειρά: γαλάκτωμα καθαρισμού, τόνερ, ενυδατική κρέμα γιατί ξέρει καλά πως ακόμη και όταν ακολουθεί τη συγκεκριμένη ρουτίνα καθημερινά υπάρχει περίπτωση τα νεκρά κύτταρα να κάνουν το δέρμα της να φαίνεται θαμπό. Για να εξασφαλίσεις τέλεια πορσελάνινη επιδερμίδα σαν της Σάρλοτ φρόντισε να βάλεις την απολέπιση με σκράμπ στο πρόγραμμα τουλάχιστον δύο φορές την βδομάδα , δίνοντας μεγάλη προσοχή στο κέντρο του προσώπου. Επίσης επένδυσε σε μια καλή αντηλιακή κρέμα και θα δεις το δέρμα σου να λάμπει σα της Σάρλοτ αλλά και στο ελαφρύ μακιγιάζ.
 
 
 
 Τα μυστικά της Μιράντα(Cynthia Nixon): η τηλεοπτική Μιράντα έχει ένα μοναδικό μυστικό μακιγιάζ : βάζει λευκή σκιά στο επάνω μέρος του ματιού, μέχρι το φρύδι, φωτίζοντας έτσι τα υπέροχα μάτια της! Αυτό είναι ένα τρικ που μπορείς να εφαρμόσεις ότι χρώμα μάτια και να έχεις , ενώ αν έχεις γαλάζια σαν της Μιράντα βάλε μια ανοιχτόχρωμη ροζ σκιά στο εσωτερικό του ματιού και άπλωσε το καλά με κυκλικές κινήσεις προς το φρύδι. Προτίμησε την καφέ μάσκαρα για πιο φυσικό αποτέλεσμα από το πρωί έως το βράδυ!


 
 Τα μυστικά της Σαμάνθα (Kim Cattrall): η σεξοβόμβα Σαμάνθα  δε μπορεί παρά να ποντάρει στα υπέροχα χείλη της για να τραβάει τους άντρες επάνω της! Προτίμησε λαμπερά κραγιόν σε έντονα χρώματα και μη ξεχνάς να τονίζεις το περίγραμμα των χειλιών σου! Για σαρκώδη και ζουμερά χείλη όπως της Σαμάνθα τόνισε τη γραμμή των χειλιών σου και άπλωσε λίγο μπεζ σκιά για να κρατήσει το χρώμα στα χείλη σου πολύ περισσότερο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου