Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΑΠΟΘΕΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΑΣ!

Το κραγιόν,το must have αξεσουάρ,ντύνει τα χείλη με τις πιο εκρηκτικές αποχρώσεις! Ίσως το πιο αγαπημένο καλλυντικό κάθε γυναίκας,το κραγιόν,αποτελεί το πιο βασικό αντικείμενο στο νεσεσέρ μας. Ακόμη κι αν το διαθέτουμε σε όλες τις αποχρώσεις πάλι πιστεύουμε ότι δεν μας είναι αρκετό.Η επιλογή του χρώματος θα πρέπει να βασίζεται όχι μόνο στις τάσεις τις μόδας,αλλά κυρίως στην προσωπική χρωματική παλέτα που συγκροτείται από τα χρώματα του δέρματος,τωμ μαλλιών και των ματιών μας.Ένα βασικό μυστικό για να βρείτε το ιδανικό κραγιόν για εσάς,είναι να το δοκιμάσετε όταν δεν θα φοράτε καθόλου μακιγιάζ στο πρόσωπό σας.

  
JUICY ORANGE:Το πορτοκαλί είναι αναμφισβήτητα το χρώμα του καλοκαιριού.Χαρίζει φωτεινότητα και κάνει το μακιγιάζ ιδιαίτερα δροσερό,ενώ έχει την ιδιότητα να κάνει τα χείη να μοιάζουν πιο σαρκώδη.Αποκτήστε το λαμπερό μακιγιάζ της Kylie Minogue με ένα κοραλί κραγιόν και λιπ γκλος με ιριδίζουσα λάμψη.

*Για σκούρα επιδερμίδα,προτιμήστε ένα έντονο κοραλί.Για ανοιχτή επιδερμίδα,ιδανικό είναι ενα απαλό μανταρινί.





  
HOT PINK: Αν και εκκεντρικό,το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει πολύ σε κάθε τόνο δέρματος.Όποια απόχρωση του ροζ κι αν επιλέξετε,από το παστέλ μέχρι το έντονο ματ φούξια της Lady Gaga,ένα είναι σίγουρο...θα εντυπωσιάσετε.

* Για σκούρα επιδερμίδα,επιλέξτε την απόχρωση ενός vintage ποζ.Για ανοιχτή επιδερμίδα,προτιμήστε ένα έντονο φούξια.




 BROWN SUGAR: Οι γήινες καφέ και μπέζ αποχρώσεις ανήκουν στις all time classic επιλογές.Σε απαλούς τόνους χαρίζουν όγκο στα χείλη,ενώ στην πιο έντονη εκδοχή εκδηλώνουν έναν γοητευτικό δυναμισμό.Για να δώσετε στο αποτέλεσμα μια πιο ζωηρή πινελιά όπως η Victoria Beckham,προσθέστε λίγο λιπ γκλος στο κέντρο των χειλιών.

* Για σκούρα επιδερμίδα,θα σας προτείναμε ένα χρυσαφί μπεζ.Για ανοιχτή επιδερμίδα,προτιμήστε ένα σκούρο καφέ.





RED PASSION:Τα κατακόκκινα χείλη δεν είναι πλέον προνόμιο του χειμώνα.Τα έντονα θηλυκά χρώματα αποτελούν μια απο τις κυρίαρχες τάσεις του μακιγιάζ.Για να μιμηθείτε το look της Taylor Swift,απλώστε μια βάση σε φυσική απόχρωση στο πρόσωπό σας για να πετύχετε τέλειο δέρμα,και συμπληρώστε με ένα κατακόκκινο ματ κραγιόν.

* Για σκούρα επιδερμίδα,προτιμήστε το φωτεινό κόκκινο της ντομάτας.Για ανοιχτή επιδερμίδα,ιδανικό είναι το σκούρο κερασί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου